Att hålla sig ovanför vattenytan

 
Jag hatar C-uppsatsen! Jag hade hellre haft 8 veckors praktik istället där jag faktiskt hade kunnat tagit med mig något av värde till mitt framtida yrke. Istället ska man sitta och nöta och nöta på en värdelös skituppsats som jag ALDRIG kommer att läsa igen eller ha nytta av.. 
Jag är så offantligt bitter och inte blev det bättre när jag öppnade mailen ikväll. Det kändes som all text i arbetet var röd och ingenting var bra, ännu en gång. Det finns gränser över vad man kan klara av som person och kan ta med en klackspark, men det känns som att man sakta drunknar i något som i slutändan kommer ligga och samla damm i en låda på vinden med massa råttgnag på sig. 
Vissa behöver en knuff i ryggen, men nu känns det som varje gång man öppnar vare sig
mail eller själva uppsatsen att man ska kräkas.
Det är svårt att vara glad eller överhuvudtaget trevlig just nu, hur man än försöker le eller vara glad, så finns skolan i bakgrunden och värker sönder halsen och magen, bokstavligt.. Ibland undrar jag mig om det är värt det.
Ja vill så gärna bli sjuksköterska, men vägen dit genom en C-uppsats from hell känns inte alls lockande, speciellt inte när vi aldrig aldrig får känna oss i fas, eller överhuvud taget vara ett uns stolta över vad vi hittils har presterat.
Nä, det får bli en liten paus från allt tills man fungerar som en normal människa igen.. 
 
 
Imorgon fyller världens bästa och underbaraste år, mitt .
I snart 7 år har det varit vi!
Alla gånger du lyft upp mig från gråa hopplösa dimmor,
stöttat och peppat och aldrig tvivlat, du är mitt allt.
 
clear night for love 
 
 


Emmis

Är så sjukt stolt över dig! Du har vart så duktig och tagit dig så lång, ännu är det en bit kvar men inte långt och du kommer fixa detta! Lika snyggt som allt annat du gjort! <3

Svar: Tack så himla mycket gumman! Det betyder så mycket ska du veta :):) Det är tur ni är så himla fina å stöttar när det känns tungt, jag hoppas jag får ge tillbaka i tusenfalt nångång <3
nikoninan.webblogg.se


Blogg: http://emelindaa.blogg.se
Julia- Om vägen till att bli sjuksköterska

Förstår verkligen varför du är bitter. Kämpa på så är det snart slut på allt och du får komma ut i arbetslivet på heltid! Heja heja!

Svar: Tacj så mycket för de stöttande orden, kan vara tråkigt för dig att höra gnäll som är ivrig att lära hehe ;D Ja precis och moroten är ju min kommande anställning och det känns skönt att veta vad som väntar när jag är klar :) ! lycka till i dina studier ! :)
nikoninan.webblogg.se


Blogg: http://sskjulia.blogg.seNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR