Drömmer mig bortNästa vecka är det tentavecka igen, och det är två tentor som ska göras dagarna efter varandra, så nu sitter jag här och ska lyssna på föreläsningar tills natten kommer. Varje föreläsning är på en sisådär 3h typ så det blir ju lite om man ska lyssna på 2-3 samma dag. Så ni vet vart jag befinner mig den här veckan hehe.

Jag och Fredrik ska ÄNLIGEN fixa en ny säng till oss, vi har så trångt just nu och Lovis tar upp hela min fotsida så jag har ingen plats alls känns det som, vi är dock vana att sova trångt och fick sova väldigt länge i en 90 säng så centimetrarna på sängarna har iaf ökat åt rätt håll. Just nu har vi en 120 säng, men vi känner att en 160 säng räcker gott och väl för oss, och vi ska givetvis fixa en snygg sängram också! Vi har tittat på serien OPPDAL(stavning?) från IKEA, men jag ville ha vitt vitt vitt från början men jag kan nog tänka mig en mellanbrun färg också, inte svartbrun det blir för mörkt. 

I lördags hade jag och Fredrik förlovningsdag, 3 år som förlovade av våra 5år som par. Det känns ganska mäktigt när man tänker efter eftersom jag som tyckte jag var så vuxen när vi blev tillsammans,
men knappt fyllda 16 år är ju ingen ålder haha!
Det är så roligt att titta på gamla bilder och inse att vi verkligen har vuxit med varandra :)
Tyvärr blev det inget myspys utan jag for på galej med en rad tjejer hos Cassi vilket var trevligt och vårt galej slutade sedan på Solo, har inte varit där sen halloween tror jag och nu när 94:or kommer in så kände jag mig väldigt felplacerad och gammal, men dansa kunde man iallafall göra.

Dessutom fyllde Lovis 2 år i söndags ! :)


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR