Lé slutet på veckan och lé helg

I torsdags när jag skulle åka till Sjukhuset för kvällspasset så vägrade bilen starta, så i all hast fick jag försöka skrapa ihop alla småslantar och ta bussen till stan och sen hem. På fredan hade vi seminarium och då hämtade Sara upp mig.. räddaren i nöden! Seminariet gick jättebra, vi hade avslutningsfika med oss så vi rullade ut efteråt haha.
Allas presentationer var jättebra! Efteråt så skjutsade Sara tillbaka mig till bilen och hon hade med sig startkablar, men det slutade med att en okänd karl hjälpte oss, eftersom vi säkert såg ut som två frågetecken när han gick förbi haha! MEN bilen ville inte trots upprepade återupplivningsförsök, det var kört. Jag skulle ju på The Hobbit, men det var bara att glömma. Sen fick jag skjuts ned till stationen och när jag hade köpt tågbiljetten så tittade jag länge på biljetten och upptäckte att jag först skulle åka buss från centrum till bolänge och efter det tåg hem. Jag var ju ganska långt ifrån centrum och jag hade tung packning, men jag gick raskt till bussarna som stod brevid stationen och frågade om det var någon av dem bussarna jag skulle med, men det var det inte.. såklart.
Men då kunde en vänlig busschaufför skjutsa ner mig i en av bussarna till centum och efter många om och men så kom jag hem haha. När ja kom hem så åkte jag direkt till Fillan och umgicks med henne, Cassi och Sara :)
Igår åkte vi till Ulriksberg och hälsade på Ulf och Marie, vi for ut i skogen ett tag men tog bara lite bilder på småfåglar. Vi blev bjudna på god mat och fika och det är så mysigt att vara där :) Nästa gång måste Lovis få följa med också.
 
Idag bakade jag och Fredrik lussebullar och så gjorde Fredrik köttbullar :)
Mamma och lillebror åkte med till min avlidna bil, men när mamma vred om nyckeln så startade den naturligtvis!
Så nu går den som en klocka igen, men nytt batteri är köpt och så fick bilen sig en liten sup i bensintanken som tydligen är nyttigt haha!
Rev lök, like a Boss
 
Nu laddar jag för sista praktikveckan för iår :)

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR