Helgen i bilder
Fredagen: Har jag ju egentligen redan berättat om men här är bilderna på åket :)


Lördagen: En kväll som såg ut att bli lugn och full med film blev en helt annan, en riktigt trevlig kväll trots att det inte fanns någon vidare planering haha! 
Man fick rycka in och rädda Kruts kväll så bjöd hit henne och vi hade ett allmänt förfestmys med hårfärgning , vågning av hår, bullar och kakor och en smula diskande också :) 
Tack Krut för hjälpen! :) 
Efter att ha letat i hundra år i garderoben så fick jag på mig ett paljettlinne och Krut lånade min leopardtopp som jag hade när jag fyllde 20 sen var vi redo! jag hade inte strumpbyxorna ovan de blev kastade sen haha, men Lovis och Krut tyckte de var väldigt roliga att riva i.
Det var faktiskt väldigt mycket folk på Solo så vi minglade runt rejält och det var massa små 93or där som man såg senast de var små så kände mig så gammal när de gick runt där haha! :)
Kvällen var supertrevlig från början till slut och Swingfly bjöd på bra musik!
Krut fick t.om. en bild tillsammans med karln :)

Krut & Swingfly!
Söndag: Det blev en tripp till Tällberg för att fira Lena och vi lyckades se på vägen upp ägarinnan till hotellet! (Hon som var med i den Hemlige Miljonären) Det var god mat och trevligt sällskap och Lena blev nöjd över min och Monicas present :) Hon fick en kroppspeeling från Energikällan i Bärget!
Idag fick jag besök av lillebror men när han kom fram gick hans bil sönder så fick skjutsa hem stackarn.


linnea

poängtera att vi var väldigt duktiga med tiden :D


Blogg: http://krutgunnel.webblogg.se/
Anonym

fin blogg!


Blogg: http://denisebjrk.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR