Hellosan


Tjosan!

Det var väldigt längesen jag skrev något, men jag tänkte ta mig lite tid nu.
Det är fullt upp hela tiden, eftersom bilen fortfarande är paj, men sovrummet börjar bli snyggt, vi ska försöka fixa med väggen där fuktskadan var när det har torkat, och så måste vi hitta något golv!
Jag och Monica tränar för fulla muggar och jag tycker det är riktigt kul att träna, har alltid varit en sportnörd så förstår inte vad som har hänt den senaste tiden. Idag tränade vi bodypump där man använder vikter så nu är det väldigt drygt att lyfta armarna haha!
När jag var hos Lollo igår fick jag en jättefin teckning om föreställde mig och Lovis! Den var superfin för hon är riktigt duktig! Vi åkte förbi Emmis (på bilden) och lämnade fotona som jag tog på henne förut. Jag hoppas hon blev nöjd :)<3
Emmis fyller förresten 19 imorn! :D<3


Duktiga Emmis! :)
.Emmis

svar>; vete fan! Tycker det är fel att en som jobbar hårt och en som går hemma ska få någon tusenlapp mindre. det är fel :Osnygga bilder ;)


Blogg: http://flickanemmis.blogg.se/
Emmis

Reinfeldt vill ju att det ska löna sig att jobba, vem vill utbilda sig till ex doktor i flera år men ändå veta att man inte får nå mer lön? det är ju socialdemokraten... De vill ju att alla ska ha lika, de som jobbar as hårt och de som lever på bidrag ska få i stort sett lika mkt.. inte okey enligt min mening! Det reinfeldt säger att det ska löna sig att jobba, det är ju sant :O


Blogg: http://flickanemmis.blogg.se/
Anna

Hej, japp klänningen finns kvar :)


Blogg: http://zparriz.se
Caroline

Vilka underbara foton! :)


Blogg: http://lilleluttan.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR