Dag 1 . Who are you ?En 174cm daltös som alltid försöker se saker från den ljusa sidan och gärna vill få andra på gott humör!
Född i Ludvika - Dalarna, "staden" där alla känner alla och där vi omvandlar skolor till pannkaksfabriker (usch) och där industriområden får skönhetspris, ett riktigt toppenställe helt enkelt!
Har bott här i hela mitt liv fast nu bor jag i ett samhälle/ by som heter Grängesberg, där det luktar pizza varje gång
Spendrups producerar öl, och där folk väntar på den stora gruvrevanchen, okej jag gör det :P
Jag klättrade innan jag kunde gå och var sjujäkla duktig på att göra sandkakor på bilen och älskade att lära mig svåra ord som nationalencyklopedin och partikelaccelerator. Skilda föräldrar så jag har berikats med låtsassyskon, plastisar och bonusar, har även en liten extrabror som bor hos mamma som förgyller tillvaron!

Var en riktig Tomboy och sportnörd och lyssnade till namnen Jonte & Håkan ändatills jag träffade Fredrik, då jag blev lite kvinnligare hehe. Blev kompanjon med min numera sambo den 18 december 2006 så vi firar snart 4 år tillsammans! Vi är även Titanbärare på varsitt ringfinger sedan den 25 februari 2009!
Läste Samhällsprogrammet med inriktning Ekonomi på gymnasiet, vilket kan tyckas konstigt eftersom jag är mer för historia och samhälle! Har även hunnit studera på örebro Universitet en termin på Socionomprogrammet inr åldrande & funkt hinder, för att sedan komma på att det var ingenting för mig, så nu hoppas jag på en sjuksköterskekarriär!
Arbetar just nu inom poolen för förskola och dagis och trivs som fisken i vattnet även om jag längtar tillbaka till mina underbara tanter och farbröder på Demensboendet där jag jobbat till och från under 2år. Jag är även kontaktperson! Jag är även Estetisk verksamhetslärare - FOTO åt några gymnaieelever varje torsdag. Jag har alltid haft en kamera vid min sida, så har lyckats knäppa några av livets stora stunder som mjukisdjursbröllop till seriösa barndop och och andra trevliga tillställningar :) Hårdrock och metal är det som susar i mina öron och jag gillar det :)

Jag beskrivs som en väldigt varm person  och tror jag att folk ofta får ett ganska positivt intryck även om jag faktiskt är ganska blyg av mig, speciellt för tjejer hehe, då är jag ganska recerverad men tackvare att jag har fått massa underbara tjejkompisar under åren så har jag lyckats bli mer öppen och jag brukar vara duktig på att bjuda på mig själv och göra mycket underliga saker hehe! Jag har en väldig telefonfobi och avskyr att ringa viktiga samtal eller samtal till folk man inte talar med så ofta, Konflikträdd som få och ogillar när människor är sura utan anledning det gör mig supernervös. jag är jättedålig på att förklara om något har hänt eller om det är något jag ska berätta om någon sak, är expert på att villa bort mig när jag väl har börjat och tillslut blir det bara pannkaka haha. :) Jag älskar att debattera om olika ämnen och skriva långa texter om saker som berör mig. Jag är en extrem volymare så använder min volummaster till max och tuperingen går på högvarv! Är alltid osäker på vilken färg jag ska ha på håret men har varit rödhårig till och från ändasen mellanstadiet så det är nog min rätta nyans även om jag gillar brunt hår väldigt mycket, men redheads have more fun right? ;) Jag tar avstånd från alkohol eftersom folk endåså inte märker någon skillnad på mig hehe och det är väldigt skönt att kunna ta sin egna bil hem från ett sent galej! Jag är en lyssnare så ibland får jag smeknamnet Moder theresa där jag får bikta några vänner som känner att de behöver lätta sitt hjärta :), fast nu var det allt för längesen tycker jag fast hoppas på ändring nästa helg!

Vem är du?

 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR