Röda faran på G igen! eller?

Jag har ju äntligen fått tillbaka min lilla bil efter många om och men, det har varit alla möjliga fel på den men nu trodde jag faktiskt det skulle vara frid i några dagar, men så fel jag hade haha!
Ni kanske minns när jag skrev om incidenten när jag och Lollo var påväg till Västerås för att handla på Ikea?
Det bildades världens rökmoln i bilen hehe. Nåväl, idag var det dags igen för ett litet äventyr.. Jag kom åkandes mot Klenshyttan för jag skulle tvätta hemma hos mamma, så hör jag hur bilen börja låta högt som fan och jag kunde för mitt liv inte förstå vad det var som lät, när jag nästan var nere vid korsningen för att svänga in så börjar biljäveln vibrera och jag trodde min sista stund var kommen, nåväl jag svängde in mot Dammsjön eftersom jag förstod att jag inte skulle kunna ta mig ända till Blötberget. Jag stannade vid en uppfart mot ett hus och där blev jag ståendes ett tag. Jag klev ur bilen för att kolla vad sjutton det var som var fel och då möttes jag av ett sprängt däck!
Däckfan hade sprängts så det var bara småbitar kvar av den haha och jag försökte ringa mamma men inget svar, å sådär höll jag på ett tag, men tillslut fick jag äntligen tag på henne så hon fick komma och hjälpa mig att byta till reservdäcket:P
Så nu är jag billös igen, och kan inte låna min brors 850 för den sålde han igår.
Jag släppte lös mina fulaste ord jag kunde och gastade lite i min ensamhet, jävla bil! Verkar som det liggen en förbannelse över bilen, det tror Monica iaf haha ;)
Tur att bilen inte ville köra ned i diket iaf, men det är ju lite läskigt när det är så halt ute på vägarna dessa dagar..


åh så vackert haha :)
Så nu blir det att fixa nya fäljar och ta däcken från min gamla volvo 440 som även den har givit mig många hemska minnen, förstår inte varför jag har sån jäkla otur :P


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR