nostalgitripp

Idag efter jobbet åkte jag med Fredrik & Patricia och handlade lite smått och gott till deras lägenhet som de fick nyckeln till idag! Tänk att min "lilla" lilla lilla lillebror ska flytta hemifrån, den härmapan haha :)
Jag köpte storpack skithuspapper på Dollar 64 otroliga rullar Haha!
Lägenheten som de ska bo i är verkligen superfin och jag ska försöka få till några bilder åt dom eftersom man gärna vill ta kort på sitt första boende utan päron i närheten :)

Nu ikväll har jag och Fredrik tagit kort på Lovis eftersom vi valde att skicka olika kort på Lovis eftersom hon smälter för bra in i bakgrunden så vi får se vilken de väljer om hon nu skulle bli med.

Kameran på bilderna fick jag av mamma igår, den har tillhört min mormors styvfar som nu har gått ur tiden, en riktigt trevlig farbror var han och nu har jag fått äran att ta över hans  kamera som har legat nedpackad i några år hos mamma! Jag har tidigare visat en av hans tre klockor som är så underbar, det är så fint med gamla ting och nu har vi tre gamla analoga kameror i lägenheten men har inte riktigt bestämt mig vart denna ska stå.NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR