kalas

Jag såg inte alltför kalas ut haha.
Tror det här är när jag Fredrik, Emelie och Linnea cyklade runt mellan Blötberget och Gonäs.
Uuh minns alla gånger hur hjärtat satt i halsgropen när man skulle cykla och möta Emelie när det var bäcksvart och man cyklade förbi det spöklika huset mittemellan G & B haha.
Försökte alltid få skjuts hem av mamma sen eftersom jag inte ville stöta på björn eller cykla ned i diket eftersom jag alltid saknade cykellampa. Det var som en gång när jag skulle möta Emelie, Linnea och Milla tror jag.
Jag gick från Ludvika och dom från Gonäs så det var några kilometer att gå, det var bäcksvart förutom där månen lyste upp snön som låg. Min mobil dog eftersom jag pratat med Fredrik hela vägen förbi kyrkogården eftersom vem vill gå själv förbi en kyrkogård på kvällen? Dom blev ganska oroliga vill jag lova haha. Jag hade ganska kul när jag såg läskiga figurer av träd och stubbar, jag såg bland annat en nunna som stod ooch bad för mig.
Det var en mardrömspromenad, men äventyret efter nunnan var väldigt kul vill jag lova bland annat ett galet sparkrace nedför Snöklinten!
Det var en minnesvärd kväll vill jag lova :)

 

 

 Yasmine

Visst är dom söta :)

Vi kopplade bara loss dom från kopplet, och sen går vi efter dom. :) Så det var bara att lita på dom, men dom har fått gått i koppel där ute i nästan 2år innan dom fick gå själva :) hehe


Blogg: http://ladyyasmine.blogg.se/
Cassi

hehe aa det ska jag väl men inte direkt så mycket :) men nåt blir de väl :D haha <3


Blogg: http://cassi.devote.seNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR