Helgen

I fredags begav sig jag och Jennifer till Falun för att fira Elin, det var superkul att träffa henne och jag tror hon blev glad över presenterna =). Av mig fick hon ett riktigt bling bling armband i strass, ett ganska brett. Hon är verkligen strassElin haha! Hon och hennes sambo Malin hade verkligen det jättefint, en stor rymlig trea som jag och Jennifer hade jättesvårt att hitta, vet inte hur länge vi snurrade runt både med, och utan bil!
Hon bjöd på kycklingtacos med god dressing och det var riktigt gott! Sedan kom Linda och sedan alla gäster, som jag måste säga var en märklig kompott hehe.. men det var roligt att träffa Elin har saknat henne som en tok och det är SÅ skönt att det är precis som att vi aldrig har varit ifrån varandra när vi ses :)
Efter ett tag åkte vi iväg till Kåren där alla studenter är på galej och där var det väl ganska trevlig, men det var mysigare när vi alla tre sov i Elins säng och hade bikt!

Lördagen spenderades i Blötberget där vi skulle fira Marcus som fyllt 19.
Där fick jag bland annat fick pyssla om Tess sööööööööta melvin!! Jag är gärna barnvakt åt honom om det skulle behövas någon gång hehe ;)

Söndagen var jag i princip i Bastkärn hela dagen och fixade en massa, Lovis fick följa med och gå lite i snön fast det var mycket sprätt med benen och lite skönt var det att komma in i värmen efter ett tag. Sen åkte vi på julskyltningen fast vi kom så sent så det var folk som packade ihop, hann köpa ischoklad iaf och hälsa på Milla :)
Sen åkte vi till Fredriks mormor och morfar och spelade kort!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR