Dag 3. Mina föräldrar

Min mamma som heter Annelie och pappa träffades i unga år tror mamma var 16 kanske när hon träffade pappa som var 2år äldre.
De fick mig när mamma var 21 och pappa var tja han skulle fylla 23 så de var ganska unga föräldrar.
De fick min bror Fredrik 2 år senare.

Mamma arbetar på ett Demensboende i stan, Men hon har även utbildat sig till vårdhundsförare, jag har för mig det kallas så och hennes hanhund Alfred som är från vår sista kull i kenneln är själva vårdhunden.
Hon djurgalen och älskar verkligen att ta hand om djur. Hon har och har haft många olika sorters under åren och har även tagit över djur från folk som inte orkat eller kunde ta hand om de längre. Nu har hon nog slagit rekort haha, men jag har aldrig sett henne gladare och jag är glad för hennes skull att hennes dröm om egen gård med häst, hundar, höns, ankor och getter har gått uppfyllelse! jag har ärft väldigt mycket från henne bland annat behovet att ta hand om folk.
Hon tar även hand om en jättesöt pojke som är väldigt rolig och busig, jag tycker det är oerhört starkt av henne att göra det eftersom det måste vara väldigt svårt att ta hand om andras barn.

Pappa som heter Magnus är den där stora starka karln med riktiga kulbiceps haha, vet inte om jag får visa en bild som jag har när han spänner så låter nog bli. Han arbetar på ABB och jag var hos honom på prao en gång, det var ganska kul men svårt och jobbigt att jobba uthomhus för det mesta. Av honom har jag ärft kärleken till krigsfilmer, quake, skytte (fast bara på skutbana ofc) och även intresset för djur för pappa är lika stor djurälskare som mamma hehe så fick dubbelt upp av det! Han tränar jätteofta och det är verkligen svårt att hänga med när han springer ut på joggingpass så det var hundra år sedan jag sprang eftersom jag vet att jag inte orkar hehe. Han är en beskyddande pappa som jag vet skulle luva någon i örat om någon hade jävlats hehe och jag tror många av mina kompisar hade stor respekt för pappa när jag var mindre med tanke på hans kroppsbyggnad även om han aldrig skulle göra en fluga förnär på någon av dem hehe.

Jag är modern och har skilda föräldrar, jag minns inte vilket år de gjorde det men jag gick antagligen på mellanstadiet. De trivs med sina nya som de bor och är förlovade/ gifta med och jag är tacksam över att de har hittat någon ny och jag är glad för deras skull. Även om jag har flyttat mycket och haft det ganska svårt ibland under min uppväxt eftersom det är ju en ganska stor omställning eftersom de varit gifta och tillsammans så länge.
Men jag som tycker om att flytta har anpassat mig faktiskt väldigt bra och det har ju alltid blivit till det bättre!
Jag har 2 extrasyskon hos pappa, tvillingar, en tjej och en kille som är helt underbara och 3 bonusbröder hos mamma och givetvis vår lilla extrapojke på 7 år :)
Något jag är glad över att ha såpass unga föräldrar och föräldrar som litade på mig när jag var yngre, jag har aldrig haft utegångsförbud eller blivit nekat att åka på fest hos någon en kväll eller vara hos någon kompis sent på kvällen eftersom de vet att jag sköter mig och det känns skönt att jag har haft det förtroendet!
Jenny

Kul läsning ! :)


Blogg: http://jennyjanssons.seNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR