Dag 2 – Min första kärlek ♥

Jag har inte riktigt vetat vad jag skulle ha kluddat ned under den här rubriken,
men nu har jag bestämt mig så vi får se hur det blir hehe.


Jag, precis som många andra har haft små förtjusningar när man var yngre, mer kan jag inte kalla det nu när jag verkligen vet hur det är att vara riktigt kär och jag och Jenny delade ofta på samma kille när vi gick på förskolan och lågstadiet haha, men det innebar ju mest lek och fotboll och spring i skogen för pussar det var ju äckligt.
jag var aldrig populär eller någon som hade ny kille varje vecka utan jag och jenny var ju "grabbarna" eftersom vi i princip bara hade killkompisar, så det var ju de blonda små söta tjejerna som fick all uppmärksamhet hehe men det var inte mig emot : ) . Sen blev man ju lite äldre och jag tror jag bara var tillsammans med en kille under mellanstadiet och jag var alldeles för omogen för det så det tog ju slut på en gång, jag hade inte tid å kramas och sånt tjaffs.
På högstadiet så var man ju lite kär, men inget som jag visste skulle bli något och han jag tyckte om kände likadant, vi var ju bästa vänner och det ville man ju inte förstöra med dumheter, även om vi nu har tappat kontakten helt.
Jag blev dock tillsammans med en kille precis innan jag skulle sluta 9an, men vi blev tillsammans under så fåniga omständigheter nu när jag tänker tillbaka så jag vet inte, vi skulle låtsas" vara ett par eftersom en annan tjej som han tyckte var jobbig "förföljde" honom så då gick vi runt och låtsades och sedan blev tillsammans på riktigt, ni hör ju själva haha.
Vi var väl tillsammans tills mitten på sommarlovet, men jag kände att det inte stämde riktigt och jag tror han kände likadant, vi umgicks knappt och när vi väl gjorde det så hade jag alltid med en kompis eftersom jag inte ville vara själv haha. jag sa tillochmed till en kompis att jag var osäker på om jag ville vara tillsammans med honom, för jag tyckte det fungerade bättre att vara vänner. Sen så gick det kanske 5 dagar utan att jag hörde eller såg röken av honom och ingen visste vart han var, men tillslut fick jag kontakt med honom på msn där han dumpade mig. visst jag blev lite ledsen, men samtidigt skönt för jag kände verkligen hur bättre vi funkade som kompisar, även om jag var lite pissed på sättet han hade dumpat mig på, men det är gammalt groll så no hard feelings :)

När jag hade gått ca 3 månader på samhällsprogrammet, så började det killas i magen på riktigt! En kompis till Fredrik som gick i samma klass som mig blev lite förtust i mig och skrev ganska mycket hehe, men jag visade snabbt att jag inte var intresserad och jag tror han nu i efterhand inte är så ledsen över det eller hur T hahaha :)
Jag blev inbjuden på en tåkkedär multikonversation på msn och där skrev jag med T, Fredrik och en kompis till dem. Jag lade efter ett tag till Fredrik och vi fortsatte skriva eftersom jag tyckte han verkade vara en trevlig filur. Vi härjade och skrev att vi skulle öppna nudistbad där han bodde, men samtidigt behövde vi bygga ett sjukhus eftersom vattnet där inte är så badvänligt haha! Vi började kalla varandra kompanjoner lite smått eftersom vi skulle starta företag haha. Jag hade ingen aning hur han såg ut eller vem han var men vi fortsatte skriva och jag längtade tills han skulle logga in så vi kunde skriva :)
En dag var jag och T i matsalen och vi satte oss vid ett bord och där satt en kille med halvlångt hår och jeansjacka och keps och åt, jag var fast jag kunde inte sluta titta på honom och plötsligt fick jag fjärilar i magen. Jag frågade efteråt T lite försiktigt vem han var och då var det ju Fredrik! Vi började skriva mer och mer eftersom vi nu visste vilka som satt bakom skärmen och jag minns så väl en kväll jag skulle åka till Gonäs men jag tog 47:an istället eftersom Fredrik skulle åka på den och vips var jag i Grängesberg och inte hade någon aning om hur jag skulle ta mig till Gonäs eftersom det inte gick någon buss till Gonäs, så det var bara att försöka leta på en buss en decemberkväll när det snöade som bara den. Inte sjutton går 47an förbi Gonäs, men jag ville ju hellre åka på den än 48 som veerkligen gjorde det hehe. Jag trodde att han skulle tycka att jag var världens idiot som kunde åka fel, men tydligen inte :P Veckan innan vi blev tillsammans så var vi på lan, jag T, Fredrik och C hos Fredrik, men jag och Fredrik tittade på film istället och jag var så nervös vi kollade på 4 filmer innan vi tordes hålla hand ens haha och sen sov vi i samma säng helt påklädda såklart och pratade i princip hela natten medan T och C spelade och sov omvartannat. Vi hann även träffas ett kort tag på Sune & Doris, 50tals fest på Folketshus, men båda var väldigt blyga och vi hann inte säga hejdå efter kvällen så trodde inte han var intresserad efter den kvällen men,
2 veckor efter vi började skriva på msn så blev vi ett par, Fredrik hade precis fyllt 16 och jag hade fyllt det under sommaren. nu snart 4år senare så tyckte jag vi har klarat det ganska bra med tanke på hur kort tid det tog innan vi blev ett par, men vi kände helt enkelt hur bra vi funkade ihop. Vi har lärt känna varandra på vägen och han lyckas fortfarande överraska mig :) Det här är första och förhoppningsvis sista gången ja får uppleva äkta kärlek :)

Ni får förlåta mig för att det blev så mycket text :)


Clear night for love, min kompanjon <3
Laila


Blogg: http://lailaaziz.blogg.se/
simone

söt bild ;D


Blogg: http://fattybom.seNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR