CAMERA BAG

Jag fotograferar med en underbar kamera som heter Nikon D200. En ganska gammal kamera på marknaden, men den är väldigt bra och den duger åt mig. Eftersom min svärfar har bla en D200 som extrakamera kunde jag testa den och se om den var något för mig. Det är en semiproffskamera så jag bytte upp mig ganska mycket när jag bytte från min Canon EOS 400D. Jag tycker inte man ska haka upp sig på vad man har för märke på kameran, man kan få toppenbilder av den simplaste kameran, det beror helt på om man vet hur man ska göra, vilka inställningar, komposition osv. Jag gillar den här kameran för den hanterar brus på ett bra sett. Jag avskyr brus!
Köpte den förra sommaren begnat och den har fungerat perfekt sen dess. Anledningen till att jag bytte märke var för att min svärfar som är fotograf använder sig av Nikon. Nu när jag har Nikon kan jag låna hans utrustning vilket är väldigt kul!

Det är faktiskt inte många som ser skillnad på vilka bilder jag tagit med min D200 samt med min 400D.Min utrustning:

Nikon D200
Nikkor 50 mm f1,8
Nikon AFS DX 18-70 3,5- 4,5 G
Tamron 90 mm f 2,8 macro

Övrig utrustning:

Extern blixt, Nissin 24ASO Auto- SO
Batterigrepp
Hama Stativ
Filter
CS3 / CS4
Reflexskärm 110 cm
4Gb minneskort
1tb extern hdd

Min förra utrustning:

Canon EOS 400D
Canon EF Kitobjektiv 18-55mm
Sigma 70 - 300 mm DG MacroLizette

Blev lite förvånad när jag såg att du bytt märke när det gäller kamera.. Varför om jag får fråga? (a) Har själv alltid hållt mig till Nikon och skulle inte komma på tanken att byta till Canon :)


Blogg: http://lizette.tk
FotografOlivaioLlsson

Nikon äger!


Blogg: http://oliviasphotolife.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR