var är fåååånen ?

Ni kanske minns när jag pratade om att min telefon hade kommit .. den hade inte det, det var Fredriks nya mobil som hade kommit, så nu sitter jag här med ett väldigt sug att börja nervösbita på naglarna, Känner svetten rinna från pannan och det är inte långt ifrån ett ångesfyllt vrål som troligtvis kommer höras över hela gatan. Jag Avskyr när saker tar tid, kommer telefonen överhuvudtaget att komma?, har jag ens köpt en telefon?, finns jag? nej nu ska jag inte överdriva men endå, Ska i alla fall ringa postisPer imorn och fråga vart mitt BEEEEEV är, fast då kanske dom inte tar mig på allvar, vi få la se .

Ska snart duscha, vi har faktiskt varit duktiga och gymmat idag så nu är mina kärlekshandtag ett minne blott HA HA HA HAAA ! Linnea den lilla Krutskiten är på Rammstein just nu i Norge, sicken lyckosam rult som får se dom 2 gånger. Nej nu luktar jag för illa för att stå ut med mig själv.

Lägger ut denna video som jag visade för brudarna i skolan, alla dog litegrann, jag älskar inlevelsen, hur hon passionerat ryter efter sin wheelchair man :)


http://www.youtube.com/watch?v=2zaJdq0VUtk

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR