Tam dii dai dii, tam chua dai chua!

Nu blev ni fundersamma va? Det betyder "Om du gör något bra får du bra tillbaka, om du gör något dåligt, får du dåligt tillbaka". På thailändska. Var nämligen i Blötbergets thaiaffär för första gången, eller butik kanske man ska säga. Trevligt litet krypin med massor av delikatesser. Älskar ju thaimat så det här var ju helt perfekt. Shoppade loss där haha, nejdå men jag köpte faktiskt något som man har i grytor eller i soppor så blir det godare osv, och cocosmjölk, kanske inte så spektakulärt och 3 nudelpaket (addicted) och kycklingchips, fast jag skulle kalla det puffar. Dom smakade väl inte såå himla gott, men jag tror räkchipsen är godare.

Jag, Fredrik och lena tittade nyss på ANTIIIEKRUUNDAN I GRÄÄÄNGESBÄÄÄRG.! Några kändisar såg man ju så det var skoj, tråkigt att dom inte tog med så roliga prylar för ska jag vara ärlig så älskar jag det programmet haha. Gamla prylar har ju mer charm än de nya sterila och massproducerade tingen som finns idag. Så tummen upp för "tantvarning" på mig! 

Jag vet inte hur många gånger personer i skolan har skrattat eller reagerat på min dialekt, tyckte inte jag hade så mycket, men det hade jag tydligen. Men alla tycker den är charmig så jag håller inte tyst ;)Snart är det alla hjärtans dag också. jag och Fredrik ska mysa till det ordentligt ;) Älskar dig så mycket :)
3 gången vi firar den tillsammans och får lika mycket pirr i magen varje gång!

Första bilden på oss som ett par :) Nyår 2006. Känns så längesen men endå som igår.
Clear night for love
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR