Stor dag för turturduvorna

Sitter här och är allt annat än kärleksfull. Har den där dumma skolupgiften som vägrar bli klar. Idag har jag och Fredrik haft så mycket bilproblem så funderar på att börja cykla istället. Nej nu ska jag inte klaga. Vi fick iaf god mat hos hans mormor och morfar.
Gav Fredrik en ask med gelé och chokladhjärtan i morse så lite söt har jag varit endå åt honom hehe <3

Igår var jag och Linnea på UF-mässa, där massa gymnasieelever ställde ut sina företa. Köpte mig ett armband av Touch by Seem Uf, altså Emmis och co företag. Dom hade gjort egendesignade smycken och fastnade för ett av dom. Tog kort på två armband som var jättefina :) Fick även fota en liten knodd, men eftersom jag inte har fått lov än att publicera några bilder så får det vänta.

Efter mässan gick jag och Linnea hem till henne en stund innan jag fick skynda iväg till nästa aktivitet som var Bowling med Lollo och Thomas. Och gissa vad? Jag Vann :D Blev väldigt stolt. Efter bowlingen kom Fredrik och då spelade vi lite spel på Wii, bla bowling och då vann jag över dom igen. Haha enda wii spelet som jag kunde briljera, för bomberman var helt omöjligt att vinna på. Sen så gick vi och handlade godis för vi skulle se på 7 pounds, jag och Fredrik hade sett den förut, men den tåls att se hur mågna gånger som helst.
Sen kom pappa och hämtade oss för min bil hade fått pyspunka.

Ska snart ta en liten paus från pluggandet, om det så tar hela natten så ska jag bli klar med det så jag kan släppa den tråkiga upg. !

Har ni haft en trevlig alla hjärtans dag?

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR