Skola, Gym och Pizza

Vilken bra komination va? Man måste ju belöna sig själv när man har varit duktig att gymma hehe.
Blev SJÄLVKLART en VESUVIO med KEBABSÅS, hopplösa Janna törs inte byta pizza.
Hade faktiskt ett väldigt bra seminarium idag, många åsikter så vår grupp hann bara med 2 frågor av .. många. Men det får man räkna med eftersom vi diskuterade ett sånt aktivt ämne, hade egentligen 3 ämnen men vi hann bara diskutera Etik. tänker inte berätta mina åsikter kring detta för klockan är för mycket för det, då blir det bara massa tomt babbel av allt.
Vann 10 kr på en tianlott också idag ! yay, vann en ny, men den tror jag att jag sparar tills imorn på tåget, roligt om jag skulle vinna flera tusen, då skulle ALLA i tåget få veta det, var så säker Hehe ;) Fredrik var söt och köpte ett kinderägg till mig haha , då är jag sysselsatt med figuren som finns i.
Imorgon så blir det skola även fast vi egentligen är lediga, vi har ett grupparbete som måste göras klart.
Sen blir det nog att träffa Malin i vanlig ordning, min lilla söta filur (:

Såg förresten att en bok som jag läste för 100 år sedan kommer ut på bio Flickan från ovan. Boken tyckte jag inte var sååå himla bra det var mest seg men filmen kanske är bättre, för den måste vara svår att göra en filmatisering på, men det ska bli spännande att se den i alla fall!

Är väldigt sugen på en fotografering, eftersom solen är framme längre så är det inte så himla bråttom att fota mitt på dagen, får fråga Carola eftersom det skulle vara roligt att fota någon ny. men vi får se om hon har tid :)
jag och Fredrik såg nyss på Offside gammal men rolig film dock lite för mycket konflikter för min smak men roligt att se han som är så grym i  filmen Kopps!

Det är inte långt kvar förresten tills Jag och Krut står och SER och LYSSNAR på RAMMSTEIN, ska bli GRYMT KUL!! Eller hur krut ;)  Blir även KIZZ i år också , ska hämta biljetterna på posten någon dag, ujuj KIZZ, legenderna, barndomsbandet  ujuj blir ett härligt 2010 vill jag lova !
Nej nu ska jag fixa håret, blir blås + volym.


Fick i uppgift av läraren att vi skulle fota vår grupp som vi har, visst är vi snygga hehe.

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR