RAMMSTEIN I GLOBEN !

Så då har man varit på Bästa konserten genom tiderna, inom alla kategorier! jag och Linnea, hennes kusin & kompis hamnade längst fram! Vi var så nära så vi såg varenda por i deras ansikte haha.
Men vår väg till konserten var inte så enkel. Vi kom dit helskinnade med tanke på vilket kaos det var i helgen. Vi kom fram till Globen, parkerade och började gå till Porten där det skulle vara insläpp när vi kom dit vid en 4 så var det folk som stod utanför och köade, vi började köa i snöovädret i -13 tills kl halv 7 när det lev insläpp. Vi trodde aldrig vi skulle överleva och vi skakade och kände oss som ispinnar. Hela kön började sjunga små grodorna och andra klassiker och vi hoppade för att hålla igång blodcirkulationen. Det stod en Brat i kön också som skulle, trots att han inte kunde sjunga så sjöng han på tyska, och det lät som att han höll på att bryta varenda ben i kroppen. men han bidrog till att vi blev arga och det hjälpte till att värma upp oss lite, så tack dina dumma brat för du sjöng. När vi kom in så var det ett Hallelujah moment! Och Konserten, ujuj ni som inte var där missade verkligen något! Det var helt otroligt expolderande dockor, skummaskin som såg ut som en penis, gummibåten och allt annat , en upplevelse utöver det vanliga. ! Helt perfekt ÛBERGALET! Tack Rammstein för konserten!  Fotade lite med Linneas kamera :)

Dock måste jag säga att Globen inte imponerade, var ju inte alls så stort eller högt som jag hade föreställt mig :)Här var vi Laddade ;)ooooh ;)


ojojoj :)


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR