Mätt och Belåten.

Idag var det kalas för Fredriks morfar som hade fyllt år och det bjöds på så mycket god mat så det kändes som att det skulle komma ut igenom öronen. Han fick en värmefilt och såna är ju inte dumma nu när vi har det så kallt. Hoppas vi inte får -30 igen för då går säkert min bil sönder ännumer, men vad kan man begära från en skruttig Volvo?

Igår så umgicks jag och Carola med våra karlar. Jag och Carola gick runt på stan först och gjorde riktiga fynd minsann! Vi gick förbi bokrean på Folkets hus där de sålde ut massa biblioteksböcker. Fick en hel bunt med tidningen FOTO för endast 20 kr! Köpte även Karin Fossums bok Den som älskar något annat, för 5kr!. Älskar hennes böcker och jag är en riktig bokmal så ska nog gå dit en gång till innan det tar slut.
Hittade även en kurslitteratur för 5kr som jag nyss beställt för 200kr, Så kan det gå.
Fyndade även snygg svart/blank skjorta + en lite längre kavaj på VM för 200.
Efter det åt vi på Coco Thai och det var riktigt gott och trevligt, Det måste göras om!
Sen gick vi hem till Roman och tittade vad han och Fredrik gjorde, så spelade vi lite wii, gick ju mest åt skogen för min del, men kul var det att testa på Wii ialla fall. Sen såg vi på Saw I eftersom Fredrik köpte hela den samlingen på Hemmakväll.

Visar en bild från när jag färgade håret igår hos Milla och Emelie, vi gjorde en s.k booster i håret för att ljusa upp det lite och fy hur det såg ut när vi hade haft i det, såg ut som en deprimerad clown med schitzofreni i håret.  Men jag blev nöjd över resultatet som blev sen. Har nog aldrig varit så rödhårig som jag är nu. När jag var yngre så hade jag antingen mahogny eller mörkrött eftersom jag var för feg för att prova på något som syntes mycket, tur att det gick över ialla fall. Köpte även en färgmask av märket Maria Nila så färgen inte ska gå ur så fort, för rött har ju en tendens att göra det.NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR