Kossor i Snön

Idag hittade jag inte på mitt pendlarkort, den var helt borta och jag har fortfarande inte hittat den. Gav ifrån mig sad-puppy eyes till snälla fröken konditorn som lät mig åka gratis hela vägen till Örebro. Fick även åka gratis buss idag, vilken tur i oturen dag.  tack tack.
Jag har varit allmänt virrig hela dagen, och tjejorna har skrattat åt mig hela dagen, men det är kul att man kan göra några glada i alla fall ;)
När jag åkte påväg in till stan så såg jag två stora svarta klumpar vid ett öppet fällt, jag tänkte "vad fasiken gör kossorna här mitt i snön?" men så tittade jag igen å, då small det till i huvudet..   Älg just det. Tyckte det hade varit trevligare med kossor för dom får jag inte panik av när jag ser dom haha.

Måste meddela att Adrias kebabsås fick dåligt omdöme av en Jönköpingsbo!? Kan det vara möjligt! Jag dog ett tag, men bara lite. Hämtade ut Kizzbiljetterna idag också, fick gåshud!
Blir fotografering och simning med Carola på torsdag och kanske Elin och Jennifer i bubblet om det hinns med, skoj skoj.

Vill ha en mysig brasa som denna jag tog kort på hemma hos Martin och Monica :)Amanda

Någon gång ska jag ta med dig till Jönnet så ska du få smaka på den äkta kebabsåsen;)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR